Important! în lunile IULIE și AUGUST 2024, funcționăm doar în zilele de LUNI, MARȚI și MIERCURI, ale fiecărei săptămâni.
Comenzile plasate în zilele de Joi și Vineri vor fi procesate începând cu următoarea zi de Luni.

Mix complet pentru Royal Icing fără gluten, 500g - FunCakes

FunCakes FunCakes

FC86955

New product

Mix complet pentru Royal Icing fără gluten, 500g - FunCakes Expand

Mix complet pentru Royal Icing FĂRĂ GLUTEN fabricat în Olanda de FunCakes. 

Excelent pentru glazurarea torturilor, prajiturilor, cookie-urilor sau cupcake-urilor.

Detalii

Produs indisponibil temporar

32,50 RON

inclusiv TVA

Producător
FunCakes

Mixul complet pentru Royal Icing FĂRĂ GLUTEN de la FunCakes este foarte ușor de utilizat. Este nevoie doar să adăugați puțină apă pentru a obține cel mai fin Royal Icing.

Întărindu-se, glazura va deveni un strat gros de Royal Icing cu aromă fină de caramel. Aceasta îl face ideal în acoperirea torturilor sau a crearea unei glazuri perfecte pentru prăjiturile dumneavoastră.

Mixurile FunCakes fără gluten sunt preparate în fabrici unde glutenul nu este prezent, pentru a se evita o eventuală contaminare.

FunCakes garantează că mixurile sale pot conține maximum 20mg de gluten per kilogram. Majoritatea persoanelor care suferă de boala celiacă sau au sensibilitate le gluten, nu vor avea niciun fel de simptome la aceste cantități foarte mici.

 Mod de preparare:

- Adăugați 60 ml de apă pentru 500g de mix uscat, pentru un icing cu o consistență fermă.

- Mixați timp de 7 - 10 minute, la viteză mică. Icing-ul este gata atunci când devine alb intens, nu mai are luciu și se pot ridica fâșii din compoziție, ale căror vârfuri se curbează puțin, fără a cădea.

- Acest mix se întărește în contact cu aerul.

- Pentru o consistență medie, adăugați o linguriță de apă în plus, sau două lingurițe de apă în plus, pentru o consistență mai moale.

Ingrediente: zahăr, amidon de porumb, proteine de orez, aromă, regulator de aciditate: Tartrați de Potasiu, agenți de îngroșare: CMC, gumă Tragacanth. Poate conține urme de lapte și alune. Nu conține gluten.

A se depozita la temperatura ambientală, în mediu uscat, departe de surse de căldură.

Conținut: 500 grame.