Important! Datorită perioadei de concedii, în lunile IULIE și AUGUST 2020, funcționăm doar în zilele de LUNI, MARȚI și MIERCURI, ale fiecărei săptămâni.
Deasemeni, ultima săptămână din August va fi dedicată în întregime concediilor.

Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Va multumim pentru vizitarea acestui site si va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site.

Utilizarea site-ului www.cake-bake.ro necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor de Utilizare a site-ului.Termenii "noi", "a/al/ai/ale noastra/nostru/nostri/noastre", care apar pe parcusul acestui site se refera la SC Ingredex SRL si la oricare dintre site-urile detinute de aceasta.Termenul "Dumneavoastră" se refera la orice persoană care accesează si/sau folosește acest site.

Politica de protectie a mediului inconjurator

In scopul protejarii mediului inconjurator, compania noastra va emite toate documentele, aferente livrarilor catre clienti (facturi, fise tehnice, certificate, etc.), doar in format electronic, si le va expedia clientilor sai prin email. Aceasta se face in deplina conformitate cu art.155 din Codul Fiscal in vigoare din 2014.

Astfel, facturile pe suport de hartie, vor fi emise doar la solicitarea expresa a clientilor. In cazul in care solicitarea intervine ulterior comenzii si expedierii marfurilor, cheltuielile cu transmiterea acestor documente vor reveni solicitantului.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest site, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest site nu sunt exacte sau complete.
Orice raportare la materialul de pe acest site se va face pe propriul dumneavoastra risc. Este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest site.

Transmiterea datelor

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui site prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate.
Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea SC Ingredex SRL si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, SC Ingredex SRL este libera sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui site. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre SC Ingredex SRL nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. SC Ingredex SRL nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul site-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul NU poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, SC Ingredex SRL . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui site in scop comercial.
SC Ingredex SRL isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui site.

Link-uri catre terte site-uri

Link-urile prezente pe site-ul nostru va pot directiona in afara retelei si sistemelor SC Ingredex SRL, iar noi nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte site-uri.
Link-urile sunt oferite cu buna credinta de catre SC Ingredex SRL, iar aceasta nu poate fi considerata responsabila pentru nici o schimbare ulterioara in alte site-uri ale caror link-uri sunt oferite de noi.

Garantii

Site-ul este furnizat de catre SC Ingredex SRL pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” si, ca urmare, nu oferim niciun fel de garantie, nici explicita, nici implicita, cu privire la faptul ca materialele scrise prezentate pe acest site vor fi complete, corecte, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest site va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest site va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la SC Ingredex SRL prin intermediul acestui site vor fi corecte si/sau actuale.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificare prealabila, in orice moment, accesul oricarui utilizator la acest site sau la orice sectiune/parte a acestuia.

Activitati nepermise

Este interzisa orice activitate pe care noi o putem considera inadecvata si/sau ar putea fi considerata ca o actiune ilicita sau interzisa de catre orice lege aplicabila acestui site, incluzand dar fara a se limita la:

- Orice actiune ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;
- Folosirea continutului acestui site pentru a defaima sau calomnia SC Ingredex SRL, sau comportarea intr-un mod care ar putea afecta buna reputatie a SC Ingredex SRL;
- Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea pagube proprietatilor noastre sau ale altor persoane;

- Afisarea sau transmiterea pe/catre acest site a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale SC Ingredex SRL sau ale tertilor.

Jurisdictie si conditii legale

SC Ingredex SRL respectă actele normative referitoare în mod specific domeniului de comerț electronic precum și celorlalte acte normative referitoare la comerț în general.
Orice conflict apărut între SC Ingredex SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin înțelegere între cele două părți.
În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești.

Actualizarea acestui aviz legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala.