Important! În perioada 25 Decembrie 2019 - 5 Ianuarie 2020 nu se vor procesa și expedia comenzi.
Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate și expediate începând cu 6 Ianuarie 2020.

Mix complet pentru Macarons, fără gluten, 300g - FunCakes

FunCakes FunCakes

FC86455

New product

Nou Mix complet pentru Macarons, fără gluten, 300g - FunCakes Expand

Mix complet pentru MACARONS, FĂRĂ GLUTEN, fabricat în Olanda de FunCakes. 

Detalii

În stoc

35,90 RON

inclusiv TVA

Producător
FunCakes

Mixul complet pentru MACARONS, FĂRĂ GLUTEN, de la FunCakes, este foarte ușor de utilizat. Este nevoie doar să adăugați albuș de ou și să turnați amestecul în formă [click aici pentru forma specială de copt].

Puteți colora Macarons în orice culoare [click aici pentru coloranți naturali].

Mod de preparare:

- Ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.

- Adaugați 70 de grame de albuș de ou în cele 300 grame de mix și adăugați colorant după preferințe.

- Mixați cu mixerul la viteză mare timp de minimum 5 minute.

- Umpleți un POȘ și turnați pasta pe forma specială de copt. Lăsați la "odihnă" timp de 2 ore.

- Preîncălziți cuptorul la 140°C (130°C pentru cuptoarele cu convecție).

- Puneți în cuptor și coaceți timp de 15 minute.

Ingrediente: zahăr, amidon de orez, făină de migdale, amidon modificat (porumb), albuș de ou, proteine din lapte, colorant: E171, regulator de aciditate: Glucono-delta-lactonă. Poate conține urme de alune. Alergenii sunt menționați cu litere îngroșate.

Produsul este certificat Halal.

Adecvat pentru vegetarieni.

Nu conține ulei de palmier, conservanți, nu conține coloranți AZOici, nu conține Organisme Modificate Genetic, nu conține grăsimi hidrogenate.

Nu conține gluten.

A se depozita la temperatura ambientală, în mediu uscat. Nu expuneți la schimbări de temperatură și la surse de căldură.

Conținut: 300 grame.

Mixurile FunCakes fără gluten sunt preparate în fabrici unde glutenul nu este prezent, pentru a se evita o eventuală contaminare.

FunCakes garantează că mixurile sale pot conține maximum 20mg de gluten per kilogram. Majoritatea persoanelor care suferă de boala celiacă sau au sensibilitate le gluten, nu vor avea niciun fel de simptome la aceste cantități foarte mici.